Instagram

Instagram Güncelleme Nasıl Yapılır?

Instagram kullanıcı deneyimini olumlu yönde artırmak ve kullanıcılara daha iyi bir Instagram deneyimini sunmak için sürekli olarak geliştirme yapar. Instagram uygulamasını daha da iyileştirmek için arka planda birçok yazılım geliştirici çalışmaktadır. Bu geliştirmelerle Instagram uygulamasını iyileştirmek, yeni özellikler ile kullanıcılara daha eğlenceli bir deneyim sunmak amaçlanır. Peki, instagram güncelleme nedir? Instagram uygulamasını güncellemenin önemi nedir? Gelin birlikte bu konuları inceleyelim.

Instagram Uygulamasını Güncellemenin Önemi

Instagram uygulamasının cihazınızda sorunsuz çalışmasını istiyorsanız ve yeni gelen özellikleri kullanmak istiyorsanız, uygulamaya güncelleme geldikçe mağazanızdan instagram güncelleme yapmanız gerekmektedir. Instagram uygulamasında her yeni özellik geldiğinde ya da geliştirme yapıldığında uygulamanın yeni sürümü mağazanıza gelir. Güncelleme yapmadığınız takdirde uygulamanın eski sürümünü kullanırsınız. Bu durumda hatalarla karşılaşmanız an meselesi olur. Bu nedenle instagram yeni güncelleme geldiğinde muhakkak güncelleme yapmalısınız.

Instagram’da takipçi sayınızı organik takipçiler ile arttırmak için Instagram Takipçi Satın Al paketlerimizi inceleyin, uygun fiyatlara takipçi sayınızı yükseltin.

Android Cihazlarda Instagram Güncellemesi Nasıl Yapılır?

Android cihazlarda instagram güncellemesi yapmak oldukça basit bir yöntemdir. Öncelikle android cihazınızdan uygulama mağazasına girmelisiniz. Google Play Store’da arama çubuğuna “Instagram” yazarak uygulamayı aratabilirsiniz. Arama sonuçlarında Instagram uygulamasını göreceksiniz. Eğer uygulamanın yanında “Güncelle” yazısını görüyorsanız, instagram yeni güncelleme gelmiş demektir. “Güncelle” seçeneğine dokunarak güncelleme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

iOS Cihazlarda Instagram Güncellemesi Nasıl Yapılır?

iOS cihazlarda Instagram güncelleme yapmak için öncelikle uygulama mağazanızı açmanız gerekmektedir. App Store’a giriş yaptıktan sonra alt kısımda bulunan Ara seçeneğine dokunmalısınız. Daha sonra arama çubuğuna “Instagram” yazarak uygulamayı aratabilirsiniz. Uygulama arama sonuçlarında çıktığında sağ kısımda “Aç” yazıyorsa, uygulamaya güncelleme gelmemiş demektir. Eğer Güncelle yazıyorsa uygulamaya yeni güncelleme gelmiş demektir. “Güncelle” seçeneğine tıklayarak güncelleme yapabilirsiniz.

Güncelleme Sorunları ve Çözümleri

Instagram uygulamasında çoğu kullanıcı güncelleme sorunu yaşadığını belirtiyor. Instagram güncelleme sorunu sunucudan kaynaklı ya da kullanıcının cihazından kaynaklı olabiliyor. Instagram sunucudan kaynaklı olan hatalarda ne yazık ki beklemekten başka bir işlem yapılamıyor. Instagram’ın kısa sürede bu hatayı düzeltmesini beklemek gerekiyor.

Kullanıcının cihazından kaynaklı olabilecek güncelleme sorunlarında klasik yöntem olan uygulamayı silip tekrar yüklemesi öneriliyor. Bu sayede indirdiğiniz uygulama zaten son sürüm olarak indiğinden sizin sorununuz da otomatik olarak çözümlenmiş oluyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu