Uncategorized

Instagram Hesap Dondurma Nasıl Yapılır?

Instagram çoğu zaman kullanıcıların zamanını aldığından kullanıcılar bazı dönemlerde instagram hesabını geçici süreliğine kapatmak isterler. Özellikle öğrenciler, yoğun tempoda çalışan kullanıcılar dikkatlerinin dağılmaması için instagram hesap dondurma işlemini gerçekleştirirler. Instagram hesap dondurma işlemi ile Instagram hesabınızı kısa süreliğine dondurabilir, dilediğiniz zaman tekrardan açabilirsiniz. Bu yazımızda sizlere instagram hesap dondurma açma işlemlerinden bahsedeceğiz.

Instagram Hesap Dondurmanın Önemi

Instagram hesap dondurma işlemi Instagram’a kısa süreliğine ara vermek isteyen kullanıcılar için güzel bir özelliktir. Hesabını tamamen kapatmak istemeyen ancak belirli süre içerisinde kapatmak isteyen kullanıcılar, hesabını tamamen silmek yerine hesap dondurma instagram işlemi ile geçici süre hesaplarını dondurabilirler. Bu sayede Instagram üzerinden paylaştığınız gönderiler, gönderilerinize aldığınız beğeni ve yorumlar silinmez. Instagram’a geri döndüğünüzde kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

İnstagram’da takipçi sayınızı hızlı ve güvenilir bir şekilde yükseltmek için instagram premium türk takipçi satın al paketlerimizi inceleyebilirsiniz.

Instagram Hesabı Geçici Olarak Dondurma Adımları

Sınava hazırlanan kullanıcılar, dönemsel proje yoğunluğu olan kullanıcılar veya bir dönem hesabını dondurmak isteyen kullanıcılar instagram hesap dondurma nasıl yapılır
sorusunun cevabını aramaktadır.

Hesap dondurma işlemi oldukça kolay bir işlemdir. Instagram hesap dondurma işlemi için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz.

  • Instagram uygulamasını açın.
  • Profilinize gelin.
  • En üst sağ köşedeki üç çizgiye dokunun.
  • Açılan menüde “Hesaplar Merkezi” seçeneğine dokunun.
  • “Kişisel detaylar” seçeneğine dokunun.
  • “Hesap sahipliği ve kontrolü” seçeneğine dokunun.
  • Bu menü altında “Dondurma ve silme” seçeneğine dokunun.
  • Karşınıza çıkan ekranda silmek istediğiniz hesabı seçerek “Hesabı dondur” diyebilirsiniz.

Hesap Dondurma İşleminden Sonra Bilmeniz Gerekenler

Instagram hesabınızı dondurduktan sonra bilmeniz gereken bazı noktalar vardır. Sizlere Instagram hesabınızı dondurduktan sonra bilmeniz gereken önemli konulardan bahsedeceğiz.

Instagram hesabınızı dondurduktan sonra size Instagram uygulamasından herhangi bir bildirim gelmez. Instagram gruplardan gelen mesajlar size iletilmez. Diğer kullanıcılar sizi bulamaz, size mesaj gönderemez. Instagram hesabınız dondurulduğunda takipçilerinizde dondurulur. Sizi arayanlar profilinizi bulamaz, dolayısıyla takipte edemez. Hesabınızı aktif edene kadar etkinliklerden, gruplardan bildirim alamazsınız.

Instagram Hesabını Yeniden Aktif Hale Getirme Nasıl Yapılır?

Instagram hesap dondurma işleminden sonra kullanıcıların en çok merak ettiği soru Instagram hesabımı dondurduktan sonra tekrar aktif edebilir miyim sorusudur. Instagram hesabını kapattıktan sonra tekrar aktif edebilirsiniz. Instagram hesabını aktif hale getirmek oldukça kolaydır. Instagram uygulaması giriş ekranından kullanıcı adı ve şifre ile giriş yaparak, Instagram hesabınızı kolay şekilde aktif edebilirsiniz.

Instagram hesap dondurma ve açma işlemi bu kadar kolay bir işlemdir. Bu işlem sayesinde kısa süreliğine Instagram hesabınızı dondurarak zaman yönetiminizi planlayabilirsiniz.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu